Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Indendørs brætspilscafe i Sognehuset

OKT
29

Indendørs brætspilscafe i Sognehuset


Dato Fredag d. 29. oktober 2021, Kl. 13:30 til kl. 16:00
Sted Sognehuset, Andelsgade, 6771 Gredstedbro
Indendørs brætspilscafe i Sognehuset

Udendørs leg og indendørs brætspilscafé

 

Da vi i efteråret 2019 opstartede Brætspilscaféen i Sognehuset, Gredstedbro, begyndte det hele fint og godt, og vi holdt caféen kørende lige indtil coronaen ramte og lukkede sognehuset.

 

Vi blev derfor nødt til at lukke brætspilscaféen, men i foråret 2021 valgte vi at trække udenfor i det gode vejr og omdanne brætspil til udendørs leg og boldspil på den tidligere skolegrund (Kongeådal 17) lige over for DagliBrugsen i Vilslev.

 

Første gang kom der 9 børn (og trodsede det regnfulde forårsvejr), anden gang deltog der 17 børn og tredje gang var der 10 børn, der legede i skyggerne pga. en varm og solrig eftermiddag.

 

Tidspunkter

I udvalget har vi besluttet at køre videre med udendørs leg og spil (kl. 13.30-15.30) fra den 20. august i uge 33 og hver anden uge frem til og med uge 41.

Fra den 29. oktober i uge 43 og fremefter holder vi igen til i Sognehuset med indendørs brætspil (kl. 13.30-15.30).

 

Hvis lokummet brænder...

Vi er en god gruppe voksne, som sørger for at afholde spillecaféen, men vi vil gerne have nogle i baghånden, hvis der er frafald pga. sygdom eller andre uforudsete hændelser. Kontakt Ole på om@km.dk, tlf. 25 89 41 90 og hør nærmere.

 

Hvordan plejer vi at gøre?

Om vi er ude eller inde følger vi samme opskrift. Inden børnene kommer, skal alt være klar: Kagen udskåret, saftevandet blandet, spillene fundet frem.

 

Børnene ankommer ca. kl. 13.30 og så siger vi ”hej” til hinanden og byder på saftevand og kage.

 

Derefter går børnene så småt i gang med at spille og lege sammen, og vi sørger for, at ingen keder sig eller står alene. Pludseligt er der gået et par timer med sjov og leg med socialt samvær. ”På gensyn!” siger vi så, og glæder os til næste gang.  

 

På facebook findes vi som Spillecafé i Vilslev og Gredstedbro

 

Udvalget består af:

Inge Helle, Kirsten Blom, Stine og Kasper Laugesen, Karl Nikolajsen, Marie Louise og Ole Witte Madsen (tovholder – kan kontaktes på om@km.dk, tlf. 25 89 41 90)