Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Allehelgensdag Jernved

NOV
07

Allehelgensdag Jernved


Dato Søndag d. 7. november 2021, Kl. 13:30 til kl. 14:30
Sted Jernved Kirke, Kirkebakken 3, 6771 Gredstedbro
Medvirkende
Katrine Gaub
Allehelgensdag Jernved

Allehelgen i Kongeåpastoratet

- her giver vi sorgen rum og savnet plads, og vi får ord til at leve videre på

 

Traditionen tro samles vi til gudstjeneste for at mindes og ære dem, vi har mistet i det forgangne år. Vi tænker med taknemmelighed på dem, som har vist os kærlighed. Med musik, salmer og bønner søger vi lindring i sorgens stund. Vi hører budskabet om, at døden ikke får det sidste ord, og fejrer at lyset også skinner i vores mørke. Vi tror og håber at livet, glæden og freden atter vil bryde frem af gravens skød, ligesom Jesus opstod til nyt liv.

 

Ved Allehelgensgudstjenesten oplæses navnene på dem, der siden sidste Allehelgen er døde i sognet eller begravet/bisat på kirkegården, og der bliver tændt et lys for hver person.

 

De pårørende inviteres til gudstjenesten, men alle er naturligvis velkomne. Der bliver også mulighed for i løbet af gudstjenesten, at man selv kan tænde et lys for den, man tænker på.

 

Søndag den 7. november

Kl. 9.30 i Vilslev Kirke (med kirkekor og kirkekaffe)

Kl. 11 i Hunderup Kirke (med kirkekor)

Kl. 13.30 i Jernved Kirke

Kl. 15 i Gredstedbro Kirke

Kl. 16.30 i Hjortlund Kirke

 

I Vilslev og Hunderup vil der i ugen op til Allehelgen være opstillet en mindetavle, hvorpå man kan hænge navn, billede og hilsener til den/dem, man savner, og i døbefontens lysestage kan man tænde et fyrfadslys for den/dem, man tænker på. Stearinlyset vil kun være tændt i det tidsrum, hvor der er personale på kirkegården. Ved spørgsmål kontaktes enten kirkegårdens personale eller sognepræsten.