Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Advarselsmeddelelse
Begivenheden har allerede fundet sted.

Filmaften i Sognehuset

SEP
12

Filmaften i Sognehuset


Dato Tirsdag d. 12. september 2023, kl. 19:00
Sted Sognehuset, Andelsgade, 6771 Gredstedbro
Filmaften i Sognehuset

Filmen ’Den store stilhed’ handler om Alma, der lever et stille liv i et katolsk kloster. Kort før hun skal aflægge sine evige løfter som nonne, dukker hendes storebror Erik pludselig op uanmeldt.

Hans ankomst ripper op i en hemmelig tragedie fra fortiden, og alt imens ceremonien nærmer sig begynder Alma at miste fodfæstet.

I hovedrollen som Alma finder man norske Kristine Kujath Thorp, som man tidligere har kunnet se i de danske biografer med filmene Ninjababy og katastrofefilmen Nordsøen.

Hun spiller overfor Elliott Crosset Hove, som bl.a. er kendt for sine roller i Vinterbrødre, Kød & Blod og Afdeling Q-filmen Journal 64.

Filmen, som er Katrine Brocks’ spillefilmsdebut, er udtaget til San Sebastián Filmfestival i New Directors-programmet. Tea Lindeburg vandt prisen for bedste instruktør på sidste års filmfestival i San Sebastián for sin debutfilm ”Du som er i himlen.”

Kino.dk


Anette Holmen fra Vilslev menighedsråd præsenterer filmen, som vi ser sammen. Derefter vil der være mulighed for at drøfte nogle af filmens temaer over en kop kaffe og et stykke kage.

Deltagelse er gratis. Alle er velkomne.

Tid: Tirsdag den 12. september 2023 KL. 19.00

Sted: Sognehuset, Andelsgade 2, 6771 Gredstedbro